Windows 8: Un nou clip oficial

Tuesday, August 30, 2011

Deşi până acum oficialii Microsoft au fost foarte secretoşi cu privire la viitorul sistem de operare, iată totuşi că îşi respectă promisiunea potrivit căreia de acum încolo vor fi mai deschişi cu publicul său şi lansează pe piaţă un nou clip din categoria "Building Windows 8".
Cam aşa sună anunţul oficial:
"Windows 8 v-a reimagina sistemul de operare Windows, aşa că ne-am asumat provocarea de a îmbunătăţi cel mai utilizat instrument (cu excepţia Solitaire), adică Windows Explorer. Cele mai multe feedback-uri ne sugereau să aducem înapoi câteva caracteristici specifice Windows XP, dar care au
fost scoase în Windows Vista. Ne referim aici în special la butoanele: up, cut, copy, & paste care vor fi readăugate în partea superioară a interfeţei utilizator. De asemenea, au existat foarte multe cereri cu privire la inserarea unor noi comenzi rapide din tastatură", scrie AskVG.com.

Noul clip oficial:

Read more...

Steve Jobs demisioneaza!

Wednesday, August 24, 2011

Grupul american Apple a anuntat miercuri demisia cofondatorului Steve Jobs, aflat in concediu medical din ianuarie, din cauza unui cancer la pancreas, el urmand sa fie inlocuit in functie de Tim Cook.
Potrivit TechCrunch, antreprenorul Steve Jobs si-a anuntat angajatii ca renunta la postul de director executiv al companiei Apple, intr-o scrisoare de ramas bun, prezentata mai jos: 
"Catre Consiliul de Administratie si comunitatea Apple:
Am spus de la bun inceput ca daca va veni ziua in care nu imi voi mai putea indeplini

atributiile si asteptarile in calitate de director executiv al Apple, voi fi primul care va va anunta. Din pacate, acea zi a sosit. Asadar, demisionez din functia de director executiv al Apple. As dori sa continui, daca Consiliul de Administratie este de acord, ca presedinte al board-ului, director si angajat al Apple.
In ceea ce il priveste pe succesorul meu, recomand cu tarie sa urmam planul initial de a-l numi pe Tim Cook in functia de director executiv al Apple.
Cred ca cele mai senine si inovatoare zile ale Apple sunt cele ce vor urma si sunt nerabdator sa vad si sa contribui la succesul companiei dintr-o noua postura.
I-am cunoscut pe unii dintre cei mai buni prieteni la Apple si va multumesc tuturor pentru anii in care am lucrat alaturi de voi.
Steve."

Read more...

7 Combinații de taste noi

Friday, August 19, 2011

Win Key + Sus - Întinde fereastra pe tot ecranul

Win Key + Jos - Readuce în modul standard o fereastră întinsă, minimizează o fereastră liberă, desprinde de margine o fereastră lipită

Win Key + Stânga – Lipește și aliniază cu marginea din stânga fereastra selectată. Dacă adaugi SHIFT în combinație, fereastra trece în ecranul extins(proiector, alt ecran)

Win Key + Dreapta – Lipește și aliniază cu marginea din stânga fereastra selectată. Idem mai sus, dacă adaugi SHIFT.

Win Key + P – Faciliatatea asta e mană cerească pentru cei care au de folosit ecrane multiple sau proiectoare, pentru că te lasă să alegi de pe ecran direct cum vrei să afișeze imaginea – pe laptop, split, clonat, doar pe celălalt ecran.

Win Key + 1/2/3/4/5/6/7/8/9 – (1)Lansează prima aplicație din taskbar – la mine Mozilla Firefox, (2) Lansează a 2-a aplicație – la mine Windows Explorer și tot așa

Win Key + +/- - Zoom in pe ceea ce ai nevoie să vezi mai aproape sau Zoom out, ca să te întorci la starea inițială.

Read more...

7 Combinații de taste mai vechi

Thursday, August 18, 2011

 

Win Key + Tab – Vrei să vezi ce aplicații mai rulează în fundal și să treci de la una la alta, cu preview de conținut? Cheia asta activează circulatorul de aplicații și la fiecare apăsare succesivă treci la următoarea aplicație.

Win Key+ E – Cred că e cea mai folosită de mine – dechide Windows Explorer, de câte ori e nevoie. De ce să pierd vremea dând clickuri pe taskbar sau dubluclick pe desktop?

Win Key + D – Am chestii aruncate pe desktop și vreau să ajung la ele repede. Am 20 de ferestre deschise. Îmi ia o grămadă să dau minimize la toate. Combinația asta de taste culcă toate ferestrele în taskbar și îmi arată desktop-ul.

Win Key + F – Cauți ceva? Search-ul îți apare imediat – oriunde ești. Bună de folosit, mai ales în explorer.

Win Key + M – Minimizezi fereastra activă.

Win Key + R - Run – bun pentru cei care folosesc Command Line mult.

Win Key + T – E un truc foarte fain, ca alternativă la Alt+Tab/Win Key + Tab – îți arată direct din taskbar programele active.

Read more...

Cum poti pune mai multe site-uri la Homepage in Internet Explorer 9

 

Mai intai , deschizi Internet Explorer 9 si apoi deschizi cate un tab pentru fiecare site care il vrei setat la  homepage. Deschideti aceste site-uri fiecare in cate un tab.

Odata deschise aceste site-uri, click butonul Tools din coltul dreapta sus al ferestrei de Internet Explorer , apoi  click pe Internet Options.

Internet Explorer 9

Apoi din  General tab click pe  ’Use current’.

Internet Explorer 9

Site-urile incarcate fiecare in tabul lui vor fi setate acum la homepage.Click pe OK si gata.

Internet Explorer 9

De acum inainte , de fiecare data cand startati  Internet Explorer 9, se va deschide o fereastra IE care va contine cate un tab pentru fiecare site stabilit ca si homepage.

Read more...

HTC lansează primul său telefon 3D în Taiwan

Wednesday, August 17, 2011

HTC a lansat, miercuri, în Taiwan, primul său telefon 3D. HTC Evo 3D poate fi deja cumpărat în Statele Unite şi dispune de un display touchscreen de 4.3 inch, care permite utilizatorilor să înregistreze şi să urmărească apoi imagini 3D fără a avea nevoie de ochelari speciali.
„Este un moment ales foarte bine şi aduce produsul pe piaţă înainte de lansarea Apple iPhone 5”, a declarat Cliff Lai, co-preşedinte al operatorului Taiwan Mobile, citat de AFP.
Telefonul inteligent costă 760 de dolari, foloseşte platforma Google Andriod 2.3 şi le permite utilizatorilor să urmărească imagini tridimensionale sau să se distreze cu jocuri 3D.

Read more...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP